Kleur
Prijs

t/m

Merk

Waterfles bedrukken met uw logo? L'exsellent is uw partner!

Op zoek naar bedrukte waterflessen voor uw bedrijf, team of evenement? Dan bent u bij L'exsellent aan het juiste adres! Bekijk hier ons uitgebreid assortiment aan waterflessen.

Waterfles bedrukken? Wij staan voor u klaar!

Wilt u graag een waterfles bedrukken met uw logo? Dan is L'exsellent uw ideale partner! Kies voor kwaliteit met de waterflessen van L'exsellent als promotioneel artikel of relatiegeschenk.

Waarom een waterfles laten bedrukken?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou overwegen om waterflessen te laten bedrukken. Allereerst zijn waterflessen een alledaags gebruiksvoorwerp dat door veel mensen wordt gebruikt.

Door uw bedrijfslogo, slogan of ander ontwerp op waterflessen te laten bedrukken, creëert u een effectieve manier om uw merk onder de aandacht te brengen.

De verschillende materialen voor waterflessen

Het bedrukken van waterflessen is uitgegroeid tot een krachtige manier om merken te promoten. Bij deze personalisatie draait het vaak om de keuze van het materiaal, met glas, plastic en karton als populaire opties. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke voordelen. Of het nu gaat om de tijdloze elegantie van glas, de handige draagbaarheid van plastic, of de milieubewuste benadering van karton, er is altijd een optie die bij uw brandingstrategie en doelgroep past.

Glazen waterflessen bedrukken

Een glazen fles is een uitstekende keuze voor diegenen die waarde hechten aan elegantie en duurzaamheid. Deze flessen stralen een zekere klasse uit en zijn geliefd bij milieubewuste consumenten. Hier zijn enkele redenen waarom u glazen waterflessen zou laten bedrukken:

Elegantie: Glazen waterflessen hebben een tijdloze elegantie. Het transparante glas geeft een visueel aantrekkelijke en premium uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Duurzaamheid: Glazen waterflessen zijn over het algemeen duurzaam en bestand tegen krassen en slijtage. Ze behouden hun helderheid en kwaliteit gedurende langere tijd, waardoor ze een verstandige investering zijn.

DMilieubewustzijn:Voor mensen die bezorgd zijn over het milieu, is glas een recyclebaar materiaal dat herhaaldelijk kan worden gerecycled zonder kwaliteitsverlies. Het gebruik van glazen flessen draagt bij aan het verminderen van plastic afval.

Plastic waterfles bedrukken

Plastic waterflessen zijn populair vanwege hun handige eigenschappen. Hier zijn enkele overwegingen als u ervoor kiest om plastic waterflessen te laten bedrukken:

Lichtgewicht: Plastic waterflessen zijn lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. Ze zijn ideaal voor onderweg, sportevenementen en dagelijkse activiteiten.

Betaalbaarheid: Plastic flessen zijn doorgaans budgetvriendelijker dan glazen of roestvrijstalen opties. Dit maakt ze toegankelijk voor een breed publiek.

Milieu-uitdagingen: Het gebruik van plastic waterflessen gaat echter gepaard met milieu-uitdagingen, zoals plasticvervuiling. Milieubewuste consumenten kiezen mogelijk voor herbruikbare plastic flessen om de impact op het milieu te verminderen.

Kartonnen waterflessen bedrukken

Kartonnen waterflessen zijn een interessante keuze voor merken die duurzaamheid willen benadrukken en een unieke uitstraling willen creëren. Enkele belangrijke punten om te overwegen bij het bedrukken van kartonnen waterflessen zijn:

Milieuvriendelijkheid: Karton is een biologisch afbreekbaar materiaal, wat betekent dat het gemakkelijk afbreekt en minder belastend is voor het milieu. Dit maakt kartonnen waterflessen een aantrekkelijke keuze voor milieubewuste consumenten.

Creatieve mogelijkheden: Kartonnen waterflessen bieden ruimte voor creatieve ontwerpen en branding. Ze kunnen worden bedrukt met levendige kleuren en ontwerpen die uw merkidentiteit benadrukken.

Unieke uitstraling: Het gebruik van kartonnen waterflessen kan uw merk onderscheiden van de massa. Ze hebben een unieke uitstraling en kunnen een gespreksonderwerp worden, wat gunstig kan zijn voor merkbekendheid.

Het kiezen van het juiste materiaal voor uw gepersonaliseerde waterflessen hangt af van uw merkidentiteit, doelgroep en duurzaamheidsdoelen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en aantrekkingskracht, dus zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt die past bij jouw marketingstrategie en waarden.

De verschillende soorten doppen

Wanneer u waterflessen laat bedrukken, is het niet alleen belangrijk om aandacht te besteden aan het uiterlijk en het ontwerp van de fles, maar ook aan het type dop dat u kiest. De dop van een waterfles heeft een aanzienlijke invloed op het gebruiksgemak en de functionaliteit ervan. Laten we eens dieper ingaan op twee veelvoorkomende doppen die u kan overwegen:

Een waterfles met sportdop

Sportdoppen zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te drinken, vooral voor mensen die onderweg zijn of actief bezig zijn. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen overwegen om waterflessen met een sportdop te laten bedrukken:

Handig voor sporters: Deze doppen zijn ideaal voor sporters, hardlopers en fietsers. Ze kunnen met één hand worden geopend en gesloten, waardoor u snel kan hydrateren zonder uw inspanning te onderbreken.

Gemakkelijk onderweg: Of u nu in de auto of in de trein zit, of aan het wandelen bent, sportdoppen maken het mogelijk om te drinken zonder te morsen. Dit maakt ze handig voor mensen die vaak onderweg zijn.

Een waterfles met draaidop

Draaidoppen zijn een klassieke keuze voor waterflessen en bieden verschillende voordelen:

Eenvoudig te gebruiken: Draaidoppen zijn eenvoudig te openen en te sluiten door de dop te draaien. Dit maakt ze gebruiksvriendelijk, zelfs voor kinderen en ouderen.

Voorkomt lekkage: Draaidoppen sluiten de fles hermetisch af, waardoor lekkage wordt voorkomen. Dit maakt ze geschikt voor dagelijks gebruik in diverse situaties.

Veelzijdigheid: Waterflessen met draaidoppen zijn vaak geschikt voor zowel koude als warme dranken, wat hun veelzijdigheid vergroot.

Dé voordelen van een waterfles bedrukken

Het bedrukken van waterflessen biedt tal van voordelen, zowel voor bedrijven als individuen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van bedrukte waterflessen:

Effectieve marketingtool: Bedrukte waterflessen fungeren als draagbare reclame voor uw merk. Ze bieden een groot bedrukkingsoppervlak waarop u uw bedrijfslogo, slogan, contactinformatie of promotieboodschappen kunt plaatsen. Telkens wanneer iemand de fles gebruikt, wordt uw merknaam opgemerkt, waardoor het een krachtige marketingtool is.

Verhoogde merkbekendheid: Het gebruik van bedrukte waterflessen vergroot de zichtbaarheid van uw merk. Of het nu wordt meegenomen naar de sportschool, kantoor, school of andere openbare plaatsen, uw merk wordt gezien door een breed publiek, wat kan leiden tot een grotere merkbekendheid.

Klantenbinding: Het geven van bedrukte waterflessen aan klanten, partners of medewerkers kan de klantenbinding versterken. Het toont waardering voor hun loyaliteit en creëert een positieve associatie met uw merk.

Effectieve marketingtool: Bedrukte waterflessen fungeren als draagbare reclame voor uw merk. Ze bieden een groot bedrukkingsoppervlak waarop u uw bedrijfslogo, slogan, contactinformatie of promotieboodschappen kunt plaatsen. Telkens wanneer iemand de fles gebruikt, wordt uw merknaam opgemerkt, waardoor het een krachtige marketingtool is.

Milieubewustzijn: Als u kiest voor herbruikbare waterflessen in plaats van wegwerpplastic flessen, draagt u bij aan milieubewustzijn. Het bevorderen van hergebruik en het verminderen van plastic afval kan uw merkimago verbeteren en consumenten aanspreken die begaan zijn met het milieu.

Veelzijdigheid: Bedrukte waterflessen zijn geschikt voor diverse doeleinden, waaronder promotie-evenementen, beurzen, bedrijfsgeschenken en sportevenementen. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw merk of doelgroep.

Hoge perceptiewaarde: Het geven van een waterfles als relatiegeschenk of promotieartikel wordt vaak gewaardeerd door ontvangers. Water is een essentieel element voor het menselijk leven, en een bedrukte fles kan daardoor een hoge perceptiewaarde hebben.

Praktisch nut: Naast branding en marketing, bieden bedrukte waterflessen ook praktisch nut. Ze moedigen hydratatie aan en kunnen worden gebruikt in het dagelijks leven, tijdens sportactiviteiten, op reis en meer.

Budgetvriendelijk: Het bedrukken van waterflessen kan kostenefficiënt zijn, vooral als u deze in bulk bestelt. Hierdoor kan u uw merk op een betaalbare manier promoten.

Creatieve mogelijkheden: Met moderne druktechnologieën kun u creatieve en aantrekkelijke ontwerpen op waterflessen aanbrengen. Dit biedt ruimte voor het tonen van uw merkidentiteit en het overbrengen van een boodschap of verhaal.

Een bedrukte waterfles als marketingmiddel

Constante blootstelling: Waterflessen worden vaak meegenomen naar allerlei plaatsen, zoals kantoren, sportscholen, parken en scholen. Hierdoor wordt uw merk voortdurend blootgesteld aan een breed publiek, wat de naamsbekendheid vergroot.

Positieve associatie: Het geven van een hoogwaardige bedrukte waterfles laat zien dat u om uw klanten geeft en hun gezondheid en welzijn waardeert. Dit kan leiden tot positieve associaties met uw merk.

Merkinformatie: U kan niet alleen uw bedrijfsnaam en logo op de fles plaatsen, maar ook relevante contactinformatie, website of zelfs een QR-code die leidt naar speciale aanbiedingen of online inhoud.

Logo bedrukken op waterfles als relatiegeschenk

Het geven van bedrukte waterflessen als relatiegeschenken biedt enkele belangrijke voordelen:

Klantenbinding: Het is een uitstekende manier om waardering te tonen aan uw klanten, partners of medewerkers. Het verstevigt de relaties en bouwt loyaliteit op.

Praktisch nut: Waterflessen zijn praktische geschenken die in het dagelijks leven van pas komen. Ze worden vaak gebruikt en gewaardeerd.

Branding kansen: Ontvangers van relatiegeschenken zullen jouw merk dagelijks zien en herinnerd worden aan uw bedrijf.

Waterflessen bedrukken als promotioneel artikel

Het gebruik van bedrukte waterflessen als promotionele artikelen biedt verschillende voordelen voor marketing- en promotiecampagnes:

Beurzen en evenementen: Bedrukte waterflessen zijn uitstekende giveaways op beurzen, conferenties en evenementen. Ze trekken de aandacht van bezoekers en verspreiden uw merknaam.

Merchandising: Waterflessen met uw merk erop kunnen verkocht worden als merchandise, wat extra inkomsten kan genereren en uw merkpromotie ondersteunt.

Beloning voor acties: U kan bedrukte waterflessen inzetten als beloningen voor acties zoals aankopen, inschrijvingen of deelname aan enquêtes, waardoor klanten worden aangemoedigd om betrokken te blijven bij uw merk.

Een alternatief: Herbruikbare drinkflessen bedrukken

Naast het bedrukken van waterflessen, kan het bedrukken van herbruikbare drinkflessen een waardevol alternatief zijn. Herbruikbare drinkflessen zijn ontworpen om verschillende dranken te bevatten en hebben een aantal voordelen:

Veelzijdigheid: Herbruikbare drinkflessen zijn geschikt voor een breed scala aan dranken, waaronder water, sappen, frisdranken, thee en zelfs sportdranken. Dit maakt ze geschikt voor diverse behoeften en voorkeuren van gebruikers.

Duurzaamheid: Deze flessen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, glas of BPA-vrij plastic. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en verminderen de behoefte aan wegwerpverpakkingen, wat gunstig is voor het milieu.

Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van herbruikbare drinkflessen draagt bij aan het verminderen van plastic afval en de carbon footprint. Dit kan aantrekkelijk zijn voor consumenten die begaan zijn met milieubewustzijn.

Promotiemogelijkheden: Door herbruikbare drinkflessen te bedrukken met uw merklogo of ontwerp, kun u dezelfde voordelen voor merkpromotie behalen als met waterflessen. U kunt ook laten zien dat uw merk begaan is met duurzaamheid.

Drinkfles bedrukken met L'exsellent

Bent u op zoek naar de perfecte bedrukte drinkfles in plaats van een waterfles? Neem snel een kijkje op onze website en bestel jouw gepersonaliseerde drinkfles met logo! Bij L'exsellent zorgen we ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt verwerkt en afgeleverd.

Onze drinkflessen bieden talloze mogelijkheden om uw merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep. Of u nu op zoek bent naar een praktisch relatiegeschenk, een effectief promotioneel artikel, of een slimme marketingtool, onze gepersonaliseerde drinkflessen zijn een perfecte keuze. Ontdek ons assortiment en geef uw merk de aandacht die het verdient met L'exsellent!

Waarom een waterfles bedrukken met L'exsellent?

Bent u overtuigd en wilt u graag een waterfles bedrukken? L'exsellent is de ideale partner voor het bedrukken van waterflessen en andere promotionele producten. We bieden een snelle levering, hoogwaardige bedrukkingsopties, een breed scala aan materialen en doppen, en we begrijpen de kracht van promotionele producten voor het vergroten van uw merkbekendheid. Neem snel contact op en maak indruk met uw bedrukte waterflessen.

U kan ons steeds mailen via info@3920.be of contacteer ons op 011 810 610 voor meer informatie over werkkledij bedrukken.