Promotiekleding bedrukken? Hier vindt u ons aanbod promotietextiel!

Hoewel u bij L'exsellent prima terecht kunt voor vele soorten relatiegeschenken en promotionele artikelen, staan wij vooral bekend als de specialist in bedrukte en geborduurde promotionele kleding. Hieronder ziet u een breed aanbod textielcategorieën; van caps en schoenen tot aan diverse T-shirts en jassen. Dus neem snel een kijkje en ontdek de mogelijkheden voor promotiekleding bedrukken!

Promotiekleding borduren bij L'exsellent

Afhankelijk van de mogelijkheden wordt uw gewenst promotietextiel bedrukt of geborduurd. Tijdens het aanvraagproces kan u gemakkelijk uw logo meesturen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen over de bedrukking.

Kleding met logo of iets anders?

Zoals gezegd kan u uw logo tijdens het aanvraagproces meesturen, maar natuurlijk kan u ook kiezen om iets anders te bedrukken dan een logo. De kleding met uw logo heeft als voornaamste voordeel dat dit naamsbekendheid oplevert. Maar als u een bepaald imago wil creëren dan kan een slimme tekst wonderen doen. Uiteraard is een combinatie ook een optie. Wilt u professioneel en persoonlijk advies? Neem dan contact op!

Advies over promokleding

Weet u niet zo goed welke promokleding u moet kiezen? Neem dan vooral contact op! Dankzij onze persoonlijke aanpak zijn al veel tevreden klanten ontstaan. Toch eerst zelf kijken? Hier zijn enkele ideeën.

Het kledingstuk dat u uitkiest moet natuurlijk passen bij het doel. Als u een bedrijfsrelatie wilt onderhouden dan is een luxere (winter)jas een geschikte keuze! Dit is al helemaal het geval wanneer de ontvanger nog geen dergelijke jas in bezit heeft. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrijfsjassen bedrukken.

Bent u meer opzoek naar kleding voor promotionele doeleinden? Ook dan hebben wij een breed aanbod hiervoor. Een optie: onze promotiejassen in de vorm van bijvoorbeeld goedkope windbreakers. De voordelige prijzen zorgen ervoor dat u vele jassen tijdens bijvoorbeeld een beurs kan weggeven. Kiest u voor een waterdichte promotiejas dan kan u uw voordeel halen op een regenachtige dag. Geef de jas weg tegen het einde van de dag en vele personen zullen graag uw promokleding aan doen om droog aan te komen bij hun vervoer. Spreekt dit idee u aan? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden voor paraplu’s bedrukken. Of neem natuurlijk contact op voor advies op maat.