Tassen bedrukken? Vindt uw promotietas of relatiegeschenk tas in één van de onderstaande categorieën!

Tassen bedrukken? Bij L'exsellent bent u aan het juiste adres. Voor elk doeleinde vindt u hier wel een geschikte optie. Weet u niet zeker wat voor type tas voor u de juiste keuze is? Neem dan contact op. Vanwege jaren lange ervaring kunnen wij u perfect van dienst zijn. Al wel een idee? Bekijk dan de onderstaande categorieën voor de mogelijkheden tot tassen bedrukken.

Tassen met logo bij L'exsellent

Tassen bedrukken met logo is één van de meest voorkomende keuzes. Voor het aanleveren van uw logo kan u deze simpelweg tijdens het aanvragen van een offerte uploaden. Voor de uiteindelijke bedrukking nemen wij contact met u op. Zo zorgen wij ervoor dat u snel en makkelijk over het perfecte relatiegeschenk kan bezitten.

Een unieke bedrukte tas

Bij een tas denkt men al gauw aan een rugtas of een katoenen boodschappentasje. Maar bij ons kan u ook terecht voor uniekere tassen. Vindt u bijvoorbeeld het welzijn van het milieu erg belangrijk? Overweeg dan eens de optie om een afvaltassenset, waarmee afval gescheiden kan worden, als relatiegeschenk te gebruiken.

Relatiegeschenk tassen

Hoewel deze afvaltassenset een prima keuze is als relatiegeschenk, bieden wij ook de optie om een luxe tas als relatiegeschenk te schenken. Denk bijvoorbeeld aan een golftas of een handige trolley. Deze zijn al helemaal de juiste keuze wanneer iemand deze echt nodig heeft en nog steeds niet die oude tas heeft vervangen. Is dit niet de situatie? Geen probleem, er is nog veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld een handige golfparaplu bedrukken! Wilt u de mogelijkheden bespreken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een ervaren en deskundig team? Neem dan contact op.

Promotietassen

Ook voor uw promotionele behoeftes vindt u hier voldoende opties: populaire katoenen tassen, handige papieren tasjes en nog veel meer. Dergelijke tassen zijn hier voordelig aan te schaffen en zijn perfect om bijvoorbeeld tijdens een beurs weg te geven. Een extra tas komt daar altijd wel van pas gezien de hoeveelheid reclamemateriaal u mee naar huis neemt. Wilt u echt een keer wat leuks doen? Dan kan u ook een pakket samenstellen. Bijvoorbeeld balpennen bedrukken samen met de tassen en enkele andere benodigdheden. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op.