Prijzen zijn excl. bedrukking, btw en verzendkosten

Sport

Sportartikelen bedrukken? Vindt uw bedrukte sportartikel in het onderstaande aanbod!

Sportartikelen bedrukken? Bij L'exsellent bent u aan het juiste adres. In deze categorie vindt u meerdere artikelen voor bepaalde sporten maar ook diverse producten die altijd van pas komen, zoals: polsbanden. Voor elk doel hebben wij een geschikte keuze. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op.

Bedrukte sportartikelen bij L'exsellent

Heeft u in het bovenstaande overzicht uw relatiegeschenk of promotioneel artikel al gevonden? Vraag dan direct online een offerte aan. Uw logo kan u tijdens het proces uploaden. Vervolgens nemen wij contact op over de bedrukking.

Polsbandjes bedrukken?

Posbandjes bedrukken en weggeven zijn een goede keuze wanneer reclame maken uw doel is! De polsbandjes zijn goedkoop in aanschaf en zijn erg gewild. Op de juiste plek en moment de polsbandjes weggeven kan erg geschikt zijn. Bijvoorbeeld voorafgaande aan een hardloopdag.

Maar naast de diverse zweetbandjes, polsbandjes en andere goedkopere sportopties kan u ook voor iets anders kiezen. Een bidon bedrukken kan ook op andere momenten erg van pas komen. En hoewel bedrukte pennen niet zeer geschikt zijn tijdens een sportdag, zijn deze wel erg geschikt om reclame mee te maken. Wilt u zeker weten de juiste keuze maken? Neem dan contact op!

Sportartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Naast vele relatiegeschenken en promotietextiel om reclame mee te maken, bent u bij L'exsellent ook aan het juiste adres voor luxere artikelen om een (bedrijfs)relatie mee tevreden te stellen. Bijvoorbeeld: nordic walking stokken, fitnesshorloges en gehele sportsets.

Een goede optie als relatiegeschenk is één van onze bedrukte golfparaplu’s. Niet alleen zijn deze paraplu’s van goede kwaliteit, ze zijn ook erg nuttig en uiteraard buiten het golfen om ook prima te gebruiken. Bij ons vindt u zelfs professionele golfparaplu’s voor de diehard golfer.

Uw bedrukte sportartikel nog niet gevonden?

Uw toekomstig relatiegeschenk of promotioneel artikel nog niet gevonden? Neem dan contact op voor advies op maat of bekijk één van onze vele categorieën. Het geschikte product voor u zit er gegarandeerd tussen!