Kleur
Prijs

t/m

Merk
Pennen bedrukken? Uw balpen met logo en bedrukte schrijfwaren vindt u hier!

L'exsellent is uw specialist voor geborduurd en bedrukt promotietextiel, maar daarnaast bieden wij ook een divers aanbod relatiegeschenken. In het onderstaande overzicht ziet u ons aanbod pennen. Door middel van de filteropties aan de linkerzijde kan u gerichter zoeken. Liever advies op maat? Neem dan contact op. Bekijk nu eerst de opties voor pennen bedrukken.

Balpennen bedrukken bij L'exsellent

Eén van de meer populaire opties is de balpen. Bij ons vindt u deze in diverse vormen en prijsklassen. Bent u op zoek naar een luxe balpen voor een belangrijke bedrijfsrelatie? U vindt hier fraaie balpennen in een mooi (display)doosje. Gegarandeerd een product waarmee u uw ontvanger verrast!

Balpennen met logo

Naast deze luxe balpennen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de goedkopere opties. Zeer geschikt als weggeef geschenk tijdens een evenement of gewoon voor op het kantoor.

Potloden bedrukken om risico’s te verkleinen

In bepaalde gevallen lijkt uw idee net niet te kunnen, maar ook dan bieden wij een geschikte optie vanwege ons brede aanbod. U wilt bijvoorbeeld tijdens een bijeenkomst op de basisschool van uw kind, neefje, nichtje of kleinkind schrijfwaren uitdelen. Handig zodat de ouders notities kunnen maken over de ervaringen van de leraren. Maar u wilt natuurlijk niet het risico lopen dat kinderen die even niet in de gaten worden gehouden met uw balpennen iets beklieden. Nee in dat geval kan u simpelweg kiezen voor potloden bedrukken!

Natuurlijk is dit verhaal een beetje vergezocht. Maar het mag duidelijk zijn dat er altijd wel een oplossing aanwezig is. Een leuk pakket kan u ook samenstellen! Kies bijvoorbeeld eens om een notitieblok en een handige tas met logo samen met dit potlood te schenken.

Balpennen bij L'exsellent

De balpen blijft nog steeds een van de beste relatiegeschenken om de naam van uw bedrijf te verspreiden. Een balpen kan bedrukt worden met uw logo, uw slogan of een ander kenmerk van uw bedrijf. Er zijn verschillende soorten balpennen, u kan gaan van een goedkope plastieke balpen of een hoge kwaliteit parker balpen. Je kan ook enkel het doosje van dit soorten pennen laten bedrukken zodat u een mooie pen kan afleveren als een geschenk.

Weet u niet helemaal zeker wat de juiste keuze voor u is? Neem dan simpelweg contact op. Vanwege onze ervaring en onze persoonlijk aanpak ontvangt u advies op maat.