Relatiegeschenken bedrukken? Hier vindt u ons assortiment originele relatiegeschenken.

Naast een divers aanbod promotioneel textiel bent u bij L'exsellent ook aan het juiste adres voor originele relatiegeschenken bedrukken. Van goedkope promotieaanstekers tot luxe gadgets, u vindt het hier. U kan simpelweg het door u gewenste product uitkiezen en online een offerte aanvragen. Maar schroom niet om contact op te nemen bij vragen of voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag!

Relatiegeschenken met logo bij L'exsellent

Alle relatiegeschenken op deze webshop zijn te bedrukken met uw logo. Om de relatiegeschenken van uw logo te voorzien hoeft u enkel uw logo digitaal aan ons te overhandigen. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid tijdens het aanvraagproces van de offerte. Om de bedrukking volledig in te plannen nemen wij contact met u op.

Pennen als relatiegeschenk of promo artikel

Naast vele andere relatiegeschenken bieden wij een divers aanbod pennen. Van luxe pennen met een mooi doosje die een geschikt relatiegeschenk zijn, tot aan goedkope pennen die in grote hoeveelheid als promotie artikel gebruikt kunnen worden.

Voor deze laatste optie is het vaak nuttig om te kiezen voor een slimme reclametekst in combinatie met uw logo. Bekijk hier ons aanbod bedrukte pennen. Heeft u behoefte aan advies voor de juiste keuze, qua artikel of bedrukking? Neem dan contact op.

Bij L'exsellent nog veel meer keuze in originele relatiegeschenken

Naast deze pennen voor vele doeleinden bent u voor nog veel meer producten aan het juiste adres. Van andere relatiegeschenken bedrukken tot divers promotietextiel. Veel van deze artikelen zijn te gebruiken als fijn relatiegeschenk of ‘weggeef’ promotie artikel. Maar ook bestaan er meer niche keuzes, zoals: bedrijfskleding met logo.

Kent u iemand die echt toe is aan nieuwe bedrijfskleding voor diens personeel? Dan is dit uw kans om een win-win situatie te creëren! De ontvanger heeft nieuwe kleding dus die ‘win’ spreekt voor zich. En u ontvangt waardering en met een subtiel geplaatst logo maakt u ook nog eens reclame!