Kleur
Prijs

t/m

Merk
Pennen bedrukken met logo?

U zoekt bedrukte balpennen voor uw bedrijf, vereniging of evenement? Wij hebben de oplossing voor u! Bij L’exsellent kan u kiezen uit een breed scala aan pennen in verschillende kleuren, soorten materialen en stijlen. 

Pennen bedrukken in uw huisstijl

Het bedrukken van pennen is onze specialiteit. Met onze moderne druktechnieken kunnen we uw logo, bedrijfsnaam, slogan of ander ontwerp haarscherp op uw favoriete pennen drukken in full colour. Het resultaat is een gepersonaliseerde stylo die perfect past bij uw bedrijf of evenement. Bovendien zijn onze bedrukte pennen van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee.
 

Pennen in verschillende stijlen

Het bedrukken van pennen is een populaire manier om uw merk of boodschap op een effectieve en betaalbare manier te promoten. Bij ons kunt u kiezen uit een breed aanbod aan pennen. Zo hebben we budgetmodellen van kunststof, maar ook luxe pennen, de goedkopere plastiek balpen, een hoge kwaliteit Parker balpen of een pen met soft touch in bamboo. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende schrijfwaren zoals rollerballs en potloden. 
 
De balpen is én blijft nog steeds een van de beste relatiegeschenken. U kan ook enkel het doosje van dit soorten pennen bedrukken zodat u een mooie pen kan geven als geschenk. Welk type pen u ook kiest, wij bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of ander ontwerp in de hoogste kwaliteit.
 

Waarom pennen bedrukken?

Pennen zijn een praktisch en veelgebruikt item. Door uw logo of bedrijfsnaam op een pen te bedrukken, wordt uw merk op een subtiele manier gepromoot. Daarnaast zijn bedrukte pennen een duurzaam en goedkope manier van marketingpromotie. Een pen gaat immers lang mee, waardoor uw logo of bedrijfsnaam lange tijd zichtbaar blijft in de huiskamer, op het kantoor of in de broekzak of tas van uw potentiële klant of relatie.
 
 
Het bedrukken van pennen is een slimme investering in de promotie van uw bedrijf of evenement. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundige medewerkers staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om u te voorzien meer informatie. Laat uw bedrijf opvallen met gepersonaliseerde pennen van de hoogste kwaliteit.