Kleur
Prijs

t/m

Merk

Paraplu bedrukken? Een breed gamma paraplu's voor diverse doeleinden!

De paraplu die u in gedachten heeft vindt u hier. Zoals met vele andere soorten relatiegeschenken bent u bij L'exsellent aan het juiste adres voor een divers aanbod paraplu’s. Van goedkope promotie paraplu’s tot aan sterke stormparaplu’s en gadgetparaplu’s. Bekijk de mogelijkheden voor paraplu’s bedrukken of neem contact op voor persoonlijk advies!

Bedrukte paraplu met logo bij L'exsellent

De paraplu bedrukken met uw logo is een zeer verstandige keuze wanneer promotie maken uw doel is. Vele producten worden bedrukt met logo’s en slimme reclameteksten, maar er zijn maar weinig producten die de bedrukking zo goed tot zijn recht doen komen als de paraplu. En de reden hiervoor mag overduidelijk zijn. De paraplu en diens bedrukking vallen immers erg op.

Opvouwbare paraplu bedrukken als promo product

Paraplu’s vindt u bij ons in diverse vormen. Eén hiervan is de goedkopere opvouwbare paraplu. Deze paraplu is enorm geschikt als promotieparaplu. De reden hiervoor is tweeledig. Enerzijds is de paraplu aan de goedkopere kant, waardoor deze simpelweg in grotere hoeveelheid weggegeven kan worden. Anderzijds is de paraplu opvouwbaar, waardoor het makkelijker wordt voor iemand om de paraplu een hele dag bij zich te dragen.

Stelt u eens voor dat u deze paraplu’s weggeeft tijdens een beurs op een overdekte vloer. Men zal graag een paraplu aannemen om aan het einde van de beurs droog thuis te komen. Maar een hele dag een paraplu meeslepen? Nee dan is de opvouwbare paraplu de oplossing!

De paraplu als relatiegeschenk

Naast de goedkopere paraplu’s hebben wij ook een assortiment luxere paraplu’s die geschikt zijn als relatiegeschenken. Multifunctionele paraplu’s met wandelstok, sterke stormparaplu’s en fraaie golfparaplu’s. Kent u iemand die van golfen houdt? Bij ons vindt u echte professionele golfparaplu’s!

Een breed aanbod bij L'exsellent!

Zoekt u een origineel relatiegeschenk die helemaal aansluit bij uw ontvanger? Bekijk eens de mogelijkheden voor sportartikelen bedrukken. Hier vindt u vele gadgets die altijd handig van pas komen. Op zoek naar persoonlijk advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen!