OVER ONS

L’exsellent werd opgericht door Lex in 2000 in het stadje Eksel. Hij had het grootse idee om excellente producten te verkopen aan bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten. Kan je raden hoe hij op de naam is gekomen? Lex uit Eksel verkoopt (sell's) Excellente producten!
L’exsellent kan je beschrijven als een familiaal bedrijf waar service naar de klant hoog in het vaandel wordt gedragen! Zoals het cliché klinkt: Klant is koning!

Bij ons kan je terecht voor relatiegeschenken, promotionele textiel, werkkledij en eindejaarspakketten. Wij verwachten zowel van onze importeurs als van onze medewerkers dat zij werken op een hoger level om zo een maximaal resultaat met een strakke deadline te halen.
Ons gespecialiseerd team kan jij altijd bellen of wij vinden het ook altijd leuk om jullie te ontmoeten in onze toonzaal te Lommel. De koffie staat hier altijd voor iedereen klaar!
Wil jij ons beter leren kennen? Hieronder kan je alvast kennis maken met ons leuk team en onze interesses

Wat is onze missie?

Het is onze missie om klanten en organisaties hun naamsbekendheid te vergroten door middel van kwalitatieve gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotionele items.
Ook zorgen wij ervoor dat klanten hun medewerkers op een gepaste manier kunnen bedanken met een Kerstpakket en/of eindejaarsgeschenk.
Tot slot zetten wij ook meer in op het vinden van gepaste werkkledij of promotionele textiel. Maak van uw medewerkers merkambassadeurs voor uw bedrijf.

Wat is onze visie?

L’exsellent, a star company.
Bij L’exsellent streven wij er altijd naar om kwaliteitsvolle items op een maatschappelijke verantwoorde manier bij onze klant te leveren.
Dit doen wij door onze focus bij medewerkers en importeurs naar een hoger level te brengen.
Uiteraard houden wij er rekening mee dat bij onze productie geen kinderarbeid wordt gehanteerd.
Door een constante focus van ons en onze toeleveranciers gaan wij voor een maximaal resultaat met een strakke deadline.
Ons gemotiveerd team van experts zullen u ten alle tijden helpen en zoeken naar de beste oplossing voor uw uitdaging. Met een ruim assortiment en de nodige kennis staan wij een stap voor op onze concullega’s.
Met een uitgebreid netwerk van importeurs, drukkers en borduurders kunnen wij kort op de bal spelen en gaan wij de uitdaging met de deadline aan.

Ons team

Lex

Als oprichter en zaakvoerder heb ik de eer om bovenaan deze pagina te staan. Wie mij kent, kent mij als een grappig en sociaal persoon. Mijn persoonlijke interesses liggen dan ook in het ontmoeten van nieuwe mensen en het netwerken met andere ondernemers. Wij praten allemaal over onze passie! Wie weet, tot snel? In het weekend kan je me terugvinden op mijn fiets door het Vlaamse land of gewoon in mijn moestuintje.

Alexander

Al enkele jaren ben ik van Lex de kneepjes van het vak aan het leren om later alles over te nemen. Ik ben begonnen als magazijnier en ondertussen mag ik mezelf office manager noemen. Zo zorg ik voor de interne werking van L’exsellent en behandel ik de inkomende offerte aanvragen. In mijn vrije tijd kijk ik graag voetbal of ben ik in mijn tuin bezig.

Susan

Binnen L’exsellent hou ik me vooral bezig met de inkomende en uitgaande facturen, ik zorg dus dat het geld op de rekening staat en ik mag het ook terug uitgeven! Voor de rest ben ik verantwoordelijk voor de eindejaarspakketten en het HR-gedeelte. Verder ben ik spontaan en enthousiast! Altijd in voor een goede babbel of leuke grap. Ik ben het best in mijn element als ik de (georganiseerde) chaos onder controle heb

Hanne

Jaren geleden ben ik bij L’exsellent terechtgekomen als Grafische ontwerper. Deze functie heb ik 3 jaar met plezier uitgevoerd maar het was tijd voor een andere uitdaging. Dus eventjes van weggeweest heb ik een nieuwe functie binnen L’exsellent. Vanaf nu ben ik verantwoordelijk voor de Marketing en help ik met de intern sales! Mailtjes of offertes mag je dus van mij verwachten. In mijne vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn dochtertje, dit is al een fulltime hobby op zich.

Sacha

Binnen L’exsellent ben ik verantwoordelijk voor de grafische dienst. Wanneer jij een order plaatst, komt deze bij mij terecht! Van mij ontvang jij de filmproef ter goedkeuring. Ik volg de order verder op en zorg dat deze netjes bij de klant wordt geleverd. Je kan mij omschrijven als een sociaal persoon die wel eens van een mopje houdt. Mijn collega’s beetnemen behoort ook tot mijn takenpakket. In mijn vrije tijd kan ik genieten van wat quality time met mijn gezin!

Lowieke

Jammer genoeg hebben wij een tijdje geleden afscheid moeten nemen van Lowieke. Zij was de magazijnhond bij L’exsellent. Wanneer er iemand bij ons op bezoek was, kwam ze graag eens snuffelen. We missen haar nog elke dag! Rust zacht Lowieke!

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404