Kleur
Prijs

t/m

Merk

Trolleys bedrukken: draag uw boodschap overal mee

Een trolley is een handig voorwerp dat veel gebruikt wordt. Het is onmisbaar als handbagage in het vliegtuig of tijdens een weekendje weg, maar ook ideaal om te gebruiken voor het werk. Als u daarbovenop uw trolley laat personaliseren met uw bedrijfsnaam of logo, draagt u uw organisatie letterlijk overal mee naartoe. En laat trolleys bedrukken nu net één van de specialiteiten van L'exsellent zijn.

 

Het belang van bedrukte trolleys

Een bedrukte trolley is een ideaal relatiegeschenk voor uw klanten, zakenrelaties of medewerkers. Trolleys bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kan een aanzienlijke impact hebben op uw zichtbaarheid en professionaliteit. Wij leggen u graag uit hoe een gepersonaliseerde trolley de uitstraling van uw organisatie kan versterken.

Verschillende soorten trolleys

Bij L'exsellent bieden we steeds een bijzonder uitgebreid assortiment aan, en dit is dan ook één van onze grote troeven. Het maakt niet uit naar wat u op zoek bent, bij ons vindt u ongetwijfeld een product dat aan uw wensen en eisen voldoet.

Dit geldt ook voor trolleys. Zo bieden wij onder andere volgende soorten trolleys aan:

  • Opvouwbare trolley reistas
  • Opvouwbare boodschappentrolley
  • Rugzak trolley
  • Laptop trolley
  • Cabin trolley
  • Weekend trolley
  • Basic weekend trolley
  • Business trolley
  • Zachte trolley
  • Harde trolley

U ziet het, in ons aanbod vindt u hoe dan ook de geschikte trolley om van een hoogwaardige bedrukking te voorzien.

De voordelen van trolleys bedrukken

Wilt u trolleys laten personaliseren met een bedrukking naar keuze? Dan staat u op het punt om een goede beslissing te maken, want hier zijn heel wat voordelen aan verbonden:

Trolleys bedrukken voor een verhoogde merkherkenning

Een trolley komt op veel plaatsen en passeert langs verschillende mensen. Dit kan de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten. Een bedrukte trolley is als het ware een rijdend billboard.

Professionaliteit

Trolleys bedrukken geeft een professionele uitstraling. Uw medewerkers zien er uniform en netjes uit wanneer ze met gepersonaliseerde trolleys reizen, wat het imago van uw bedrijf ten goede komt.

Praktische waarde

Trolleys zijn nuttige items voor iedereen die reist, ongeacht of dit plezier- of zakenreizen zijn. Een gepersonaliseerde trolley is dus een gewaardeerd geschenk dat bijdraagt aan een positieve bedrijfscultuur en -imago.

Langdurige exposure

In tegenstelling tot kortstondige advertenties, zorgen trolleys met bedrukking voor langdurige exposure, omdat ze meerdere jaren in gebruik kunnen blijven en zo steeds weer opnieuw uw organisatie promoten.

Personalisatiemogelijkheden

Bij L'exsellent kunt u de trolleys niet alleen laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. U heeft tevens de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maten, kleuren en stijlen, om de trolley perfect aan te laten sluiten bij uw huisstijl en marketingdoeleinden.

Waarom kiezen voor L'exsellent voor het bedrukken van trolleys?

Klant is koning bij L'exsellent. Wij halen voor u keer op keer het onderste uit de kan en zijn pas tevreden met het eindresultaat als u dit bent. Waarom samenwerken met ons een goed idee is? U leest het hieronder:

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze trolleys zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Ook de bedrukking die wij gebruiken is duurzaam, zodat uw boodschap ook na veelvuldig gebruik duidelijk zichtbaar blijft.

Jarenlange ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in het bedrukken van diverse producten, inclusief trolleys. Wij weten precies hoe we uw boodschap het best kunnen presenteren.

Persoonlijke service

Bij L'exsellent geniet u steeds van een persoonlijke aanpak. Wij luisteren grondig naar uw wensen en adviseren u over de beste opties voor het bedrukken van uw trolleys.

Laat ons uw trolley bedrukken

Door een trolleytas te laten bedrukken bij L'exsellent, grijpt u de kans om uw bedrijf op de kaart te zetten en een blijvende indruk achter te laten bij een breed publiek. Krijgt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw marketingstrategie te versterken met stijlvolle en praktische bedrukte trolleys.

Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken
Trolleys bedrukken