Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk


Bidon bedrukken? Uw sportbidon met logo vindt u in het onderstaande overzicht!

Bij L'exsellent bent u aan het juiste adres voor bidons en sportflessen. In het onderstaande overzicht vindt u diverse soorten bidons en sportflessen. Om de bidon te laten bedrukken met uw bedrukking vraagt u simpelweg online een offerte aan. Hier kan u uw logo of andere bedrukking uploaden. Wij nemen vervolgens contact met u op over de bedrukking. Behoefte aan advies? Neem dan contact op! Liever eerst zelf rond kijken? Bekijk dan het onderstaande aanbod.

Bidon laten bedrukken als relatiegeschenk

Kent u iemand die wel eens sport? Dan is een ‘high-end’ sportfles als relatiegeschenk geven een prima keuze. Een vaak genegeerd aspect is hoe de sportfles er uit ziet. Vaak zegt men dat een goedkope, saaie fles prima is voor in de sportschool. En hoewel dat klopt, zal uw ontvanger toch erg tevreden zijn wanneer hij of zij met een ‘coole’ sportfles kan sporten. Ook als uw ontvanger al een toffe fles heeft is een mooie sportbidon een geschikte keuze. Zo kan de ontvanger afwisselen!

Sportbidon met logo voor het sportteam

Ook kan u handige sportbidons als promotie gebruiken. Ook als dit maar een bijzaak is. Bijvoorbeeld omdat de lokale voetbalclub is uitgebreid en een aantal nieuwe bidons nodig heeft. Goedkope sportflessen zijn dan prima en door uw logo hierop te drukken haalt u nog extra voordeel ook.

Naast bidons ook andere promotieartikelen

Andere geschikte producten om reclame mee te maken zijn de paraplu’s. De paraplu is geschikt vanwege een relatief voor de hand liggend aspect. De paraplu valt erg op! Dit komt zowel door het formaat en doordat deze in de lucht wordt gehouden. Bekijk hier uw opties voor paraplu’s bedrukken.

Uw bidon nog niet gevonden?

Heeft u uw gewenste bidon met logo al gevonden? Vraag dan de offerte aan! Nog niet gevonden wat u zocht? Ons assortiment is een stuk groter. Neem contact op door te bellen of mailen. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.