Kleur
Prijs

t/m

Merk


Aanstekers bedrukken? Vindt uw relatiegeschenken aanstekers met logo hier!

Op zoek naar een aansteker als relatiegeschenk of promotioneel product? Bij L'exsellent bent u aan het juiste adres. Hier vindt u diverse aanstekers voor verschillende doeleinden. Bent u benieuwd naar ons advies? Neem dan contact op! Maar bekijk eerst de mogelijkheden voor aanstekers bedrukken.

Aanstekers met logo bedrukken bij L'exsellent

De goedkopere aanstekers die zeer geschikt zijn voor promotionele doeleinden vindt u hier in vele vormen en kleuren. Van kleine luciferdoosjes die full-colour te bedrukken zijn tot aan de standaard aanstekers. Deze aanstekers zijn in grote oplagen te bedrukken en zijn handig om tijdens bijeenkomsten weg te geven.

Aanstekers bedrukken per stuk

Ook zijn bepaalde aanstekers bij ons te bedrukken per stuk. Bekijk hiervoor de mogelijkheden in het bovenstaande overzicht of neem contact op. Vaak gaat het hierbij om de wat luxere typen aanstekers die perfect zijn om als relatiegeschenk te geven.

Relatiegeschenken aanstekers

Bij ons vindt u meerdere soorten aanstekers die zeer geschikt zijn om als relatiegeschenk te gebruiken. Bijvoorbeeld de luxe metalen aanstekers of de speciale gadgetaanstekers uit ons assortiment. De aansteker met LED-licht of een flesopener zijn altijd een leuke en handige verrassing.

Aanstekers bedrukken voor speciale gelegenheden

Maar naast de aanstekers bedrukken om als relatiegeschenken of ter promotie te gebruiken, kunt u ook gewoon BBQ aanstekers bedrukken voor een BBQ-avond met uw collega’s. De aanstekers zijn immers nodig en het beetje extra promotie dat u er mee maakt is mooi meegenomen. Dit type aansteker is ook een gewild hulpmiddel voor in de keuken. Door na afloop van de avond iedereen de aanstekers mee naar huis te geven wordt het meeste uit de aansteker gehaald.

Op zoek naar meer handige producten voor uw collega’s? Bekijk eens de mogelijkheden voor diverse bedrijfskleding bedrukken. Van handige veiligheidshesjes en kniebeschermers tot aan volledige werkjassen, u vindt het bij L'exsellent.

Aanstekers bedrukken bij L'exsellent

Een aansteker kan in vele omstandigheden nuttig zijn, en net om deze reden dragen vele mensen er een op zak. Hierdoor is een aansteker nog altijd de plaats bij uitstek om je logo op te laten drukken.

Ben je zelf niet zo te vinden voor de sigarettenaansteker, dan is er speciaal voor jou ook de mogelijkheid om een feestaansteker te laten bedrukken. Wat is er beter als een barbecue te beginnen met je eigen aansteker!

Is geen enkel van bovenstaande opties iets voor jou, dan kan je altijd ook nog een doosje matches laten bedrukken. Met deze matches is het ook geen enkel probleem om de barbecue goed van start te gaan.

Uw aansteker nog niet gevonden?

Heeft u uw aansteker al gevonden? Vraag dan een offerte aan en stuur uw logo digitaal mee. Uw product nog niet gevonden? Ons assortiment is nog groter dan u hier ziet; neem dus contact op!