Onze collegasBel L'exsellent Direct contact: 011 810 610
 • Wat wij beloven:
 • Zorgeloos bestellen
 • Spoedlevering is mogelijk bij ons!
 • Kwaliteit
 • Enkel topkwaliteit is waar wij voor staan!
 • Breed assortiment beschikbaar
 • Bij ons heeft u keuze uit een ruime collectie
 • Gratis drukproef
 • Altijd een gratis drukproef vooraf

 

 • Zomer items
 • Dassy
 • Zomeractie
 • Zomer actie
Gepassioneerde ondernemer
caps
Powerbanks

Gepassioneerd ondernemer

L'exsellent is een gepassioneerd ondernemer. In een paar jaren is L'exsellent erin geslaagd een plaats te veroveren aan de top in de relatiegeschenkensector. Nooit werden de familiale sfeer en de persoonlijke aanpak verloochend.

Bekijk onze kerstpakketten >

Bedrukte caps

Bij L'exsellent vindt u een breed assortiment aan caps. Deze caps zijn uiteraard naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De cap is al jaren een populair product waarmee u uw naamsbekendheid kunt vergroten. Wij van L'exsellent adviseren u graag!

Klik hier voor de caps >

Bedrukte powerbanks

Powerbanks zijn vandaag de dag onmisbaar in het dagelijks leven. Ze zijn er dan ook in alle vormen, kleuren en maten. Het kan daarom lastig zijn om de perfecte powerbank te vinden. Neem daarom gerust contact met ons op!

Bekijk onze powerbanks >

 

Bedrukte relatiegeschenken en eindejaarspakketten bestellen ? L'exsellent.be

L'exsellent is sinds 2001 actief in de relatiegeschenkensector. Het was Lex Schröer die toen het bedrijf oprichtte met zijn echtgenote Rebecca Bogaert. In een paar jaren is L'exsellent erin geslaagd een plaats te veroveren aan de top in de relatiegeschenkensector. Nooit werden de familiale sfeer en de persoonlijke aanpak verloochend.

Voor vragen en informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 011 - 810 610 of mailen naar info@3920.be. Graag adviseren we u over de vele mogelijkheden.

PromoCat komt in actie

PromoCat maakt een passend design voor je. Daarnaast worden de producten van jouw suppliers ingeladen en in jouw site geplaatst. Daarna sturen we jou de sitelink om te kijken wat je ervan vindt. We komen bij je langs Vervolgens bellen we je op voor het maken van een afspraak. We komen bij je langs om het gehele systeem aan je uit te leggen en de laatste instellingen in te vullen. Daarnaast gaan we samen Mijn PromoCat met je doorlopen en inrichten.

Verstuur aanmelding

Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze site. Je kunt zelfs direct jouw suppliers kiezen. Natuurlijk hoef je niet per se een keuze te maken. Je kunt je ook aanmelden en jouw suppliers later aan ons doorgeven. Wil je liever een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op.Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze site. Je kunt zelfs direct jouw suppliers kiezen. Natuurlijk hoef je niet per se een keuze te maken. Je kunt je ook aanmelden en jouw suppliers later aan ons doorgeven. Wil je liever een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze site. Je kunt zelfs direct jouw suppliers kiezen. Natuurlijk hoef je niet per se een keuze te maken. Je kunt je ook aanmelden en jouw suppliers later aan ons doorgeven. Wil je liever een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op.

Je bent online!

Als we klaar zijn met de site, zorgen wij ervoor dat je zonder problemen online komt. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Vervolgens gaan we samen met jou naar al je klanten een nieuwsbrief sturen vanuit Mijn PromoCat. Hierin kun je een paar leuke aanbiedingen plaatsen en jouw nieuwe site onder de aandacht brengen.

Als we klaar zijn met de site, zorgen wij ervoor dat je zonder problemen online komt. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Vervolgens gaan we samen met jou naar al je klanten een nieuwsbrief sturen vanuit Mijn PromoCat. Hierin kun je een paar leuke aanbiedingen plaatsen en jouw nieuwe site onder de aandacht brengen.